Der er blevet afholdt generalforsamling i G73. Hvis du er nysgerrig på hvordan det gik, så kan du læse referatet her på siden. Vi kan dog løfte sløret for, at vi har sikret en bestyrelse, som vil arbejde på endnu en fantastisk sæson i G73 for såvel børn som voksne.

Referat fra generalforsamling 2019 kan hentes HER

Venlig Hilsen

Bestyrelsen i G73

Du skal først registrere dit medlemskab ved at oprette en profil - Tryk på "Opret profil" øverst til højre(Grøn markering) på denne side.
Når du har oprettet en profil, skal du via ovenstående menu, "tilmelding" tilmelde dig de ønskede hold.  Derefter følges vejledningen videre i systemet indtil betaling er registreret. Du vil derefter modtage en mail med bekræftelse på din tilmelding og betaling.

Har du spørgsmål til foreningen kan du skrive til vores mail: graestedgym@gmail.com